Menu
Coșul tău

Blog Japeto RSS Feed

Menține-te la zi cu articolele noastre de specialitate

23 apr. Conversia unui autovehicul în remorcă sau camper
admin 0 256
Conversia unui vehicul în remorcă poate fi o idee interesantă pentru cei care au un vehicul vechi sau defect și nu doresc să-l vândă sau să-l ducă la fier vechi. În loc să renunți la el, poți să-l transformi într-o remorcă utilă pentru un mini atelie..
23 apr. Conversia remorcilor de marfă în camper
admin 0 232
Conversia unei remorci de marfă nu este o sarcină descurajantă, este o provocare. Există complicații, este necesară o planificare extinsă și o atenție meticuloasă la detalii. Dar se poate face și nu trebuie să cheltuiești o avere. În acest articol, d..
28 dec. NORME METODOLOGICE privind  funcționarea cabinetelor și unităților medicale mobile
admin 0 653
NORME METODOLOGICE din 7 mai 2018 privind înființarea, organizarea și funcționarea cabinetelor și unităților medicale mobile EMITENT MINISTERUL SĂNĂTĂȚII Publicat în  MONITORUL OFICIAL nr. 432 din 22 mai 2018NotăAprobate prin Ordinul nr. 606 din 7 ma..
22 iun. Caroserie Rulote Comerciale Japeto
admin 0 2125
     În calitate de producător de rulote comerciale și remorci, putem să atestăm calitatea care include construcția produselor noastre. Acesta este motivul pentru care toate rulotele comerciale vin cu o garanție de 2 ani. Rulotele comerciale pot tran..
17 apr. Rulotă Comercială pentru Șhaormă/Kebap
admin 0 1951
Șhaormerie Mobilă Deschiderea unei șhaormerii/kebap pe roți poate fi o idee excelentă de afaceri, ținând cont de faptul că la noi în țară acest tip de fast-food este unul dintre cele mai apreciate, indiferent de perioada anului. Ca să demarezi un as..
16 apr. Rulotă comercială pentru Înghețată
admin 1 2290
Gelaterie mobilă   O gelaterie mobilă poate fi considerată o bună oportunitate de afaceri, mai ales pentru un antreprenor aflat la început de drum. Aceasta pentru că pentru o gelaterie mobilă investiția în echipamente nu este atât de mare ca cea pent..
14 apr. Rulotă comercială pentru Patiserie
admin 0 2202
Patiserie mobilă   Pentru un antreprenor aflat la început de drum, o rulotă comercială cu produse de patiserie este o oportunitate de afaceri care merită luată în considerație. Deși piața de profil pare suprasaturată de covrigi, merdenele și brânzoai..
14 apr. Rulotă comercială pentru Pizza
admin 0 1765
Pizzerie mobilăDeschiderea unei pizzerii este de ani buni o afacere tentantă pentru un start-up în HoReCa. Pizza este una dintre cele mai populare mâncăruri rapide la noi, la fel ca în mare parte a lumii, iar echipamentele pentru o dotarea unei pizze..
12 apr. Carmangerie mobilă
admin 1 1757
Carmangerie mobilă Să-ți deschizi o carmangerie mobilă poate fi o idee excelentă de afaceri, ținând cont de faptul că la noi în țară carnea este unul dintre alimentele cele mai consumate, indiferent de perioada anului. Ca să demarezi un astfel de bu..
10 apr. Cafenea mobilă
admin 0 3792
Cafenea mobilă   Între afacerile din industria HoReCa, deschiderea unei cafenele mobile în rulotă comercială este un business în trend, considerat de mulți antreprenori o oportunitate de a face profit relativ repede. Cafeaua este o băutură care câști..
07 apr. Ce autorizații și avize îți sunt necesare pentru o rulotă comercială
admin 0 5718
Ce autorizații și avize îți sunt necesare pentru o rulotă comercială În ultimii ani, rulotele fast-food au devenit din ce în ce mai frecvente în peisajul urban. Le întâlnim în parcuri, în apropierea zonelor de metrou, la diferitele evenimente din or..
01 apr. Ce tipuri de ulei poți să folosești la friteuza electrică?
admin 0 634
Ce tipuri de ulei poți să folosești la friteuza electrică? Unul dintre cele mai populare echipamente de bucătărie, friteuza electrică este utilizată astăzi frecvent atât în restaurante, cât și acasă. Este un mod facil de a pregăti rapid preparate gu..
Afişare 1 - 12 din 24 (2 pagini)