Menu
Coșul tău

Vehicul Custom

Cerere ofertă produs personalizat (care impune un proiect înainte de a emite deviz)
Cerere ofertă produs personalizat (care impune un proiect înainte de a emite deviz)
Conversii autovehicule M1, N1, N2, Fabricare Remorci speciale O1, O2, O3, Fabricare Remorci auto O1, O2, O3, Personalizare vehicule.
IMPORTANT: Această Garanție De Bună intenție se aplică doar în cazul fabricării unui vehicul personalizat, pentru care clientul nu poate aporta o schiță /desen sau nu cunoaște exact caracteristicile definitive. În aceste cazuri speciale este necesară crearea unui proiect tehnic, pentru a putea emite un deviz corect.
Garanție de Bună Intenție
În demersul nostru de a oferi servicii de cea mai înaltă calitate și soluții personalizate, firma noastră consideră că este esențial să introducem un aspect crucial în procesul de colaborare cu clienții noștri: depunerea unei Garanții de Bună Intenție din partea acestora pentru a asigura succesul proiectului. Proiectul pe care îl avem în vedere presupune elaborarea unui proiect tehnic detaliat și personalizat, care să răspundă în totalitate cerințelor și specificațiilor individuale ale clientului nostru. Pentru a putea demara acest proces, solicităm clientului să depună o Garanție de Bună Intenție. Aceasta este concepută pentru a reflecta seriozitatea clientului și dorința sa de a duce la bun sfârșit proiectul, într-un mod cooperativ și eficient. Mai mult decât atât, această garanție este inclusă în prețul total al produsului final, în cazul în care proiectul se materializează. Dacă, din orice motiv, clientul decide să nu continue cu fabricația, acesta va primi proiectul tehnic realizat de inginerul auto, oferindu-i astfel o valoare adăugată considerabilă. Scopul nostru este de a dezvolta parteneriate solide și de a asigura că fiecare proiect beneficiază de resursele și atenția pe care le merită. Această abordare, care include Garanția de Bună Intenție, reflectă misiunea noastră de a oferi servicii superioare și de a îndeplini așteptările clienților noștri într-un mod eficient și transparență absolută. Suntem convinși că prin implementarea acestei garanții de bună intenție, vom crea bazele unei colaborări solide și eficiente, care va duce la rezultate remarcabile pentru proiectul nostru. Această măsură reflectă angajamentul nostru față de calitate și succes, și ne ajută să realizăm un desen tehnic personalizat, care să satisfacă pe deplin nevoile și așteptările clientului nostru.
În vederea garantării Bunei Intenții vom emite un deviz pentru proiectul solicitat, cu un interval de cost estimat cuprins între 100 lei și 2000 lei. Acest deviz reflectă proiectul personalizat 2D și 3D, realizat după specificațiile tale și include detalii despre materialele folosite. Te asigurăm că vom lucra împreună pentru a oferi cea mai bună soluție în cadrul acestui buget, ținând cont de cerințele și obiectivele tale. Pentru claritate și transparență, detaliile complete ale devizului vor fi incluse pentru a te ajuta să iei o decizie informată cu privire la proiect. Valoarea avansului se stabilește în funcție de complexitatea cerințelor de personalizare a produsului și se transmit în termen de 2 zile lucrătoare. Vom emite un contract de comandă și factura fiscală, conform devizului emis /aprobat.

Cerere ofertă personalizată

Captcha