Menu
Coșul tău

Despre noi

JAPETO: Transformând Viziunea în Realitate


Bun venit!

   Cu o istorie profund ancorată în valorile familiale și o misiune de a oferi soluții personalizate de înaltă calitate, JAPETO a devenit un nume de încredere în industria remorcilor speciale și a conversiilor de vehicule. Fondată pe principii solide și o pasiune arzătoare pentru excelență, suntem dedicati să oferim fiecărui client o experiență remarcabilă, bazată pe inovație, calitate și servicii superioare.


Excelență Europeană în Fabricație
Ca producător de remorci speciale, JAPETO respectă cu strictețe cele mai înalte standarde de calitate și siguranță impuse de Uniunea Europeană. Fiecare produs din portofoliul nostru, remorcile cu tip caroserie "SG23 MAGAZIN", "SG99 SPECIAL", și "SE RULOTĂ", este complet omologat și beneficiază de Certificatul de Conformitate CE, garantând astfel că întotdeauna oferim soluții fiabile și conforme cu reglementările în vigoare.

Personalizare Excepțională
Suntem conștienți că fiecare client are nevoi și preferințe unice, motiv pentru care punem la dispoziție o gamă diversificată de opțiuni personalizate. Indiferent dacă este vorba despre alegerea culorii din paleta noastră variată RAL, definirea dimensiunilor și formei, sau selectarea echipamentelor și a accesoriilor, fiecare detaliu este atent analizat și realizat conform cerințelor exacte ale clientului. Cu JAPETO, fiecare remorcă sau rulotă comercială devine o expresie a personalității și a necesităților unice ale afacerii tale.

Transformări Avansate ale Autovehiculelor
Echipa noastră experimentată în conversii de autovehicule se angajează să transforme vehiculele obișnuite în spații multifuncționale și confortabile, potrivite atât pentru explorare, cât și pentru desfășurarea activităților comerciale. Indiferent dacă doriți să transformați un autoturism M1 sau o autoutilitară N1, N2 într-un vehicul special, sau să transformați o caroserie veche sau o remorcă cargo într-un camper sau remorcă specială, echipa noastră este aici pentru a vă oferi soluții inovatoare și de încredere.

Inovație și Consultanță Profesională
Mai mult decât un simplu furnizor de produse, JAPETO este partenerul tău dvs de încredere în toate aspectele afacerii. Oferim consultanță specializată pentru identificarea celor mai potrivite soluții de marketing, participarea la evenimente relevante în industrie și navigarea prin complexitatea legislației referitoare la rulotele comerciale. Cu o abordare proactivă și orientată către succesul clienților noștri, suntem aici pentru a vă ghida și sprijini în fiecare etapă a călătoriei dvs. antreprenoriale.

Angajamentul Nostru față de Succesul Dvs
La JAPETO, suntem motivați de poveștile de succes ale clienților noștri. Ne angajăm să vă sprijinim în realizarea obiectivelor dvs. comerciale și să vă oferim soluții care să vă ajute să vă atingeți potențialul maxim. Indiferent de provocările pe care le întâmpinați sau de visele pe care doriți să le transformați în realitate, suntem aici pentru a vă oferi expertiza noastră, resursele noastre și angajamentul nostru neclintit pentru succesul dvs. comercial.

Cu JAPETO, nu este vorba doar despre produse; este vorba despre parteneriate durabile, inovație continuă și angajament față de excelență. Vă invităm să vă alăturați familiei noastre extinse și să experimentați diferența pe care o poate face colaborarea cu un lider în industrie.


Certificări

Unitate autorizată Registrul Auto Român

Firma noastră este specializată în fabricare, conversie și modificări constructive ale autovehiculelor, deținem autorizație de la Registrul Auto Român pentru acest domeniu.

Echipa noastră este formată din ingineri calificați și cu experiență în realizarea unor modificări personalizate la nivelul autovehiculelor și vehiculelor. Ne asigurăm că fiecare modificare este făcută în conformitate cu standardele și reglementările de siguranță.

Ne dedicăm în permanență îmbunătățirii proceselor noastre și dezvoltării de soluții inovatoare, astfel încât să putem oferi cele mai bune servicii posibile pentru clienții noștri. În plus, suntem mereu deschiși la comunicare și colaborare cu clienții noștri pentru a le oferi exact ceea ce își doresc.

Certificare ISO 9001

În anul 2023, am obținut certificarea ISO 9001 privind Sistemul de Management al Calității (QMS).

ISO 9001 furnizează  firmei  noastre un cadru pentru construirea și implementarea sistemului de management al calității, în scopul realizării unor produse și servicii de calitate.

Procesele desfăşurate în cadrul firmei noastre sunt îmbunătăţite continuu ţinând cont de cerinţele legale, de reglementare impuse şi de criteriile de evaluare impuse de QMS.

Pentru a obține această certificare, activitatea Japeto Proiect SRL a fost validată de auditori certificați, după ce am demonstrat angajamentul continuu de a crea produse de calitate.

QR - Verifică Certificat

Din produsele noastre

Brandurile cu care colaborăm

Realizăm proiecte cu sprijinul producătorilor de componente renumiți