Menu
Coșul tău

Despre noi

Toate produsele noastre au fost create și gândite pentru a ușura munca clienților


Bun venit!


NOI Suntem JAPETO!
Am început în anul 2010 cu o rulotă comercială complet personalizată și de atunci am făcut mulți clienți mulțumiți. Am pornit ca o afacere de familie și în continuare lucrăm după aceleași principii. Ne-am dori să te ajutăm să-ți realizezi ”visul pe roți”! Creăm un plan complet personalizat pentru fiecare client. Suntem fabricant de remorci speciale complet omologate în UE ca remorci ”SG23 MAGAZIN”, ”SG99 SPECIAL”, ”SE RULOTĂ”,  cu Certificat de Conformitate CE.
NOI Personalizăm!
Suntem specializati în afacerea cu remorci speciale (cabinete medicale mobile, remorci scenă, remorci toaletă, rulote comerciale, remorci pentru diferite activități) si producem în peste 20 de culori RAL! Cu noi poți avea o remorcă specială sau rulotă comercială, complet personalizată după propriile dorințe! Poți alege de la culoare la dimensiuni, formă, colantare, echipamente, exact așa cum dorești.
NOI realizăm Conversii autovehicule!
Realizăm transformări ale autovehiculelor în spații confortabile și funcționale pentru explorare sau pentru afacerea ta. Dacă dorești să transformi un autoturism M1 sau o autoutilitară N1, N2 în autovehicul special, o caroserie veche sau remorcă cargo într-un camper sau remorcă specială, suntem aici pentru a te ajuta să realizezi această transformare.
NOI Creăm!
Fabricăm remorca specială perfectă pentru tine și suntem bucuroși să ne gândim împreună cum poți profita la maximum de afacerea ta! Când ai nevoie de un nou utilaj sau dacă dorești să modifici vehiculul la interior sau exterior, poți comanda direct de la noi și vei beneficia de prețuri competitive!
NOI Oferim suport!
Pe lângă produsul propriu-zis, gândim și creativ cu tine! Te informăm ce evenimente au loc anul acesta unde poți participa, care sunt cele mai potrivite logo-uri și identitate corporativă, ce instrumente de marketing ai putea folosi, care este legislația referitoare la o rulotă comercială. Te putem consilia în noua ta afacere pentru a avea succes.
NOI Iubim succesul!
Iubim poveștile de succes! Ne dorim ca toți clienții noștri să reușească în afacerea cu rulote comerciale și ne place să-i sprijinim acolo unde putem!


Certificări

Unitate autorizată Registrul Auto Român

Firma noastră este specializată în fabricare, conversie și modificări constructive ale autovehiculelor, deținem autorizație de la Registrul Auto Român pentru acest domeniu.

Echipa noastră este formată din ingineri calificați și cu experiență în realizarea unor modificări personalizate la nivelul autovehiculelor și vehiculelor. Ne asigurăm că fiecare modificare este făcută în conformitate cu standardele și reglementările de siguranță.

Ne dedicăm în permanență îmbunătățirii proceselor noastre și dezvoltării de soluții inovatoare, astfel încât să putem oferi cele mai bune servicii posibile pentru clienții noștri. În plus, suntem mereu deschiși la comunicare și colaborare cu clienții noștri pentru a le oferi exact ceea ce își doresc.

Certificare ISO 9001

În anul 2023, am obținut certificarea ISO 9001 privind Sistemul de Management al Calității (QMS).

ISO 9001 furnizează  firmei  noastre un cadru pentru construirea și implementarea sistemului de management al calității, în scopul realizării unor produse și servicii de calitate.

Procesele desfăşurate în cadrul firmei noastre sunt îmbunătăţite continuu ţinând cont de cerinţele legale, de reglementare impuse şi de criteriile de evaluare impuse de QMS.

Pentru a obține această certificare, activitatea Japeto Proiect SRL a fost validată de auditori certificați, după ce am demonstrat angajamentul continuu de a crea produse de calitate.

QR - Verifică Certificat

Brandurile cu care colaborăm

Realizăm proiecte cu sprijinul producătorilor de componente renumiți