Menu
Coșul tău

Camperizare

La Japeto.ro vă punem la dispoziție o gamă variată de mobilier pentru rulote, inclusiv pat, masă, bucătărie, duș și multe altele, pe care îl adaptăm la autovehiculul dumneavoastră. În colecția noastră de mobilier pentru rulote, veți găsi diverse opțiuni, unele dintre ele vă permit să păstrați locurile din spate ale dubelor, în timp ce altele necesită să fie scoase.

Unul dintre avantajele pe care le oferă kiturile noastre de rulote este că nu este nevoie de omologare R.A.R. pentru transport, deoarece nu impunem modificări semnificative vehiculului. Acest lucru vă permite să transportați kitul ca marfă, fără a fi necesar să scoateți scaunele din spate, facilitând încărcarea și descărcarea acestuia din autovehiculul dumneavoastră în doar câteva secunde.

Punem la dispoziție o varietate de materiale pentru fabricarea kitului nostru de rulote, inclusiv placaj de plop multistratificat, presat (HPL), placaj de mesteacăn lăcuit profesional, placaj hidrofug finlandez, pal melaminat cu margine din PVC și altele.

Importăm mobilier de rulote la comandă pentru o gamă largă de tipuri de dube, inclusiv Berlingo, Partner, Vivaro, Trafic, Combo, Caddy, Kangoo, Transporter, Caravelle, Jumpy, Spacetourer, Scudo, Dokker, Traveller, Proace, Tourneo, Talento, Combo Life, Rifter, Viano, Vito, Transit Custom, Tourneo Custom și multe altele.