Menu
Coșul tău

Unelte si Suporti Biciclete

Un cod de blocare din cinci cifre pe închizătoare va fi o protecție perfectă pentru o bicicletă lăsată în afara unei școli, a unui magazin sau a unui bloc. Nu vă mai faceți griji dacă bicicleta este încă acolo unde ați lăsat-o - cu această lacăt nimeni nu o va muta!Fabricat din materiale de îna..
44,65 Ron
Fără TVA:37,53 Ron
Cert este că fiecare proprietar de biciclete este îngrijorat de vehiculul său și ar prefera ca acesta să nu cadă pe mâini greșite. De aceea, merită să oferim tuturor șoferilor cu două roți un produs care să descurajeze efectiv orice hoț și să garanteze o siguranță perfectă pentru fiecare bicicl..
42,25 Ron
Fără TVA:35,50 Ron
Aripă universală pentru bicicletă enduro cu elementele de montare necesare. Foarte ușor de instalat (pot fi montate pe furcă sau triunghiul din spate al cadrului). Este fabricat din plastic durabil, rezistent la îndoire și la impacturi. Designul universal le face potrivite pentru majo..
25,84 Ron
Fără TVA:21,71 Ron
Aripă universală pentru bicicletă sub șa cu elementele de montare necesare. Foarte ușor de asamblat. Este fabricat din plastic durabil, rezistent la îndoire și la impacturi. Designul universal le face potrivite pentru majoritatea celor două roți.Caracteristicile produsului:Aripă pentr..
14,25 Ron
Fără TVA:11,98 Ron
Computer de bicicletă avansat, cu fir, complet rezistent la apă! Echipat cu un afișaj mare și ușor de citit, cu lumină de fundal verde. Contorul are până la 25 de funcții detaliate în descriere. Va fi perfect chiar și în aplicații profesionale datorită multitudinii de date analizate ș..
56,97 Ron
Fără TVA:47,88 Ron
Sunt mulți oameni care merg la școală sau la serviciu, mai ales în lunile calde. Și nu este nimic ciudat în asta, ciclismul nu este doar un mare divertisment, o modalitate bună de a te menține în formă, ci și o opțiune extrem de ecologică.Cu toate acestea, unul dintre dezavantajele mersului pe ..
49,40 Ron
Fără TVA:41,51 Ron
Un coș de bicicletă din metal elegant și încăpător - conceput pentru a fi montat pe ghidon! Demontare foarte usoara si rapida datorita folosirii unui conector rapid CLICK montat pe ghidon! Datorită acestui fapt, coșul poate fi montat pe aproape orice model de bicicletă.Încărcarea sa maximă..
51,41 Ron
Fără TVA:43,20 Ron
Un suport metalic pentru biciclete cu lungime reglabila, conceput pentru montare pe cadrul din spate. Montat standard cu două șuruburi. Piciorul are un suport anti-alunecare și o balama puternică. Structura solidă asigură o stabilitate ridicată a suportului.Caracteristicile și specifi..
26,89 Ron
Fără TVA:22,60 Ron
Un suport metalic, dublu pentru biciclete, conceput pentru montarea între roata din spate a unei biciclete. Fixat cu un șurub în mod standard. Piciorul are tampoane anti-alunecare și un arc puternic. Picioarele duble oferă mult mai multă stabilitate decât picioarele standard! Set..
45,44 Ron
Fără TVA:38,19 Ron
Un suport metalic pentru biciclete cu lungime reglabila, conceput pentru montare pe cadrul din spate. Fixat cu două șuruburi cu o clemă, ceea ce îl face ușor de fixat pe cadrul de diferite grosimi. Piciorul are un suport anti-alunecare și o balama puternică, pliabilă. Structura solidă..
29,75 Ron
Fără TVA:25,00 Ron
Geantă de bicicletă spațioasă cu 4 compartimente pentru suportul din spate. Necesar și extrem de util în timpul călătoriilor cu bicicleta mai lungi și mai scurte. Asamblarea foarte rapidă este asigurată de utilizarea Velcro durabil. Toate cele patru compartimente sunt fixate cu fermoa..
38,14 Ron
Fără TVA:32,05 Ron
Geanta Dubla de transport pentru biciclete, impermeabila, capacitate 60l, dimensiuni: 44 x 44 x 20 cmGeanta pentru biciclete Renew Force a fost concepută pentru a răspunde cerințelor ciclist. Pentru a crește siguranța conducerii , în special noaptea și în condițiile meteorologice..
108,29 Ron
Fără TVA:91,00 Ron
Afişare 1 - 12 din 45 (4 pagini)