Menu
Coșul tău

Lumini LED Bicicleta

Set de iluminat de înaltă calitate pentru biciclete! Folosește tehnologia LED cu economie de energie, ceea ce ne face și mai vizibili după întuneric! Utilizarea bateriilor încorporate și a cablurilor microUSB incluse pentru încărcare garantează o utilizare fără probleme fără a fi nevoie să..
44,94 Ron
Fără TVA:37,76 Ron
Un set de lămpi pentru biciclete Esperanza ALPHECCA cu o sursă de lumină economică LED.Lampa frontală are 5 LED-uri albe și se caracterizează printr-o lumină puternică, vizibilă. Datorită acestuia, după întuneric, drumul din fața ta va fi foarte bine luminat și vei fi vizibil pentru ceilalți ut..
28,29 Ron
Fără TVA:23,78 Ron
Un set de lămpi de bicicletă cu o sursă de lumină economică LED. Lumina frontală puternică și lumina din spate care asigură vizibilitate de la câteva sute de metri vă vor face să conduceți în orice moment al zilei sau al nopții cu încredere.Setul este echipat cu un total de 14 LED-uri (5 LED - ..
28,52 Ron
Fără TVA:23,96 Ron
Lampă fata LED de înaltă calitate pentru biciclete! Folosește tehnologia LED cu economie de energie, ceea ce ne face și mai vizibili după întuneric! Utilizarea bateriilor încorporate garanteaza o utilizare fără probleme. Montajul acestei lampi se face pe furca deasupra aripii (clasic)..
25,32 Ron
Fără TVA:21,28 Ron
Lampă fata LED de înaltă calitate pentru biciclete! Folosește tehnologia LED cu economie de energie, ceea ce ne face și mai vizibili după întuneric! Utilizarea bateriilor încorporate garanteaza o utilizare fără probleme.5 LED-uri luminoase3 funcții de iluminareDurată de viață a LED-urilor ..
23,37 Ron
Fără TVA:19,64 Ron
Lampa de bicicletă din față Esperanza TURAIS are un LED COB alb puternic care emite o lumină puternică cu un flux de 100 lumeni. Lampa are 3 moduri de iluminare.Fii vizibil pe drum!LUMINA ALBA PUTERNICATREI MODURI DE ILUMINARE 100%, 50%, PULSEASAMBLARE UȘOARĂMaterial: plasticAlimentare: 3 bater..
23,25 Ron
Fără TVA:19,54 Ron
Lampa LED pentru bicicleta Funny Light BallsLampa are 3 moduri de iluminare:·        Continuă·        Clipire continuă·        BlițFabricat din silicon flexibilEchipat cu o bu..
29,04 Ron
Fără TVA:24,40 Ron
Lampa de bicicletă spate Esperanza ARION are 5 LED-uri puternice care emit lumină roșie puternică. Datorită lămpii ARION, veți fi clar vizibil pentru ceilalți utilizatori de trafic după lăsarea întunericului.Dispozitivul are 7 moduri de iluminare.Lampa are și o clemă, datorită căreia o puteți a..
18,40 Ron
Fără TVA:15,46 Ron
Lampa spate pentru biciclete Esperanza ARKTUR are 2 LED-uri puternice care emit lumină roșie puternică. Datorită lămpii ARKTUR, veți fi clar vizibil pentru ceilalți utilizatori de trafic după lăsarea întunericului. Dispozitivul are 3 moduri de iluminare. Lampa are și o clemă, datorită..
23,25 Ron
Fără TVA:19,54 Ron
Lampa spate pentru biciclete Esperanza HELVETIOS are 5 LED-uri puternice care emit o lumină roșie puternică. Datorită lămpii HELVETIOS, veți fi clar vizibil pentru ceilalți utilizatori de trafic după lăsarea întunericului. Dispozitivul are 7 moduri de iluminare.Lampa are și o clemă, datori..
11,86 Ron
Fără TVA:9,96 Ron
Lampa de bicicletă spate Esperanza NEKKAR are 2 LED-uri puternice care emit lumină roșie puternică. Datorită lămpii NEKKAR, veți fi foarte clar vizibil pentru ceilalți utilizatori de trafic după lăsarea întunericului. Dispozitivul are 2 moduri de iluminare. Lampa are și o clemă, dator..
14,24 Ron
Fără TVA:11,96 Ron
Lampa de bicicletă spate Esperanza SEGINUS are 9 LED-uri puternice care emit lumină roșie puternică. Datorită lămpii SEGINUS, veți fi foarte clar vizibil pentru ceilalți utilizatori de trafic după întuneric.Dispozitivul are 7 moduri de iluminare.Lampa are și o clemă, datorită căreia o puteți at..
15,72 Ron
Fără TVA:13,21 Ron
Afişare 1 - 12 din 23 (2 pagini)