Menu
Coșul tău

Curatenie si Ingrijire

Apa Distilata 1L este o apa purificata de saruri minerale si impuritati, cu factor pH neutru. Se foloseste pentru reumplerea acumulatorilor, diluarea antigel-ului, cat si in orice alte scopuri care necesita apa distilata.De asemenea, este recomandata folosirea apei demineralizate in activitatil..
2,68 Ron
Fără TVA:2,25 Ron
O argilă specială folosită pentru curățarea lacului vopselei și pentru a conferi straturilor sale exterioare netezime și luciu. Argila curăță perfect și celelalte elemente ale caroseriei (inclusiv geamurile) de praf și murdărie, chiar și de cele care sunt greu de îndepărtat cu mijloace convenți..
14,52 Ron
Fără TVA:12,20 Ron
Aspirator auto 12V 93W VC-02 cu alimentare la brichetaAspirator auto compact pentru o curatenie impecabila in masina oricand si oriunde. Se alimenteaza direct de la bricheta masinii si permite o depozitare usoara si foarte practica a sacului de strangere a gunoiului, prin constructia sa ergonom..
71,94 Ron
Fără TVA:60,45 Ron
Aspirator auto universal, fără sac, alimentat de la priza de brichetă de 12 V. Îndepărtează perfect impuritățile minore din tapițeria mașinii. Un cablu de alimentare lung și un design ușor și compact fac ca dispozitivul să fie ușor de utilizat. Setul include 4 vârfuri înlocuibile și u..
81,52 Ron
Fără TVA:68,50 Ron
Burete imbracat in microfibra cu o forma unica pentru o putere mare maxima de curatate.Microfibra maximizeaza puterea de curatate in conditii de siguranta pe suprafete conferind un finisaj modern.Dimensiuni: 22 x 11 x 5.5 cm..
17,24 Ron
Fără TVA:14,49 Ron
Burete cu piele naturala de caprioara pentru uscarea suprafetelor spalate fara urme si zgarieturi.Dimensiuni: 12.5x8.5x5.5 cm..
14,62 Ron
Fără TVA:12,29 Ron
Burete cu piele sintetica chamois ce imita pielea de caprioara pentru stergerea geamurilor si caroseriei fara zgarieturi...
10,38 Ron
Fără TVA:8,73 Ron
Burete anti-ceata, dezaburire parbriz si geamuri. Stergere delicata fara zgarieturi...
11,75 Ron
Fără TVA:9,88 Ron
Un burete moale, ideal pentru spalarea caroseriei masinii tale, are o fibra moale pentru a preveni zgarieturile. Datorita structurii sale, are o buna capacitate de absorbtie, absorbind cantitati mari de detergent pentru a ajuta spumarea eficienta. Datorita designului, este usor de manuit si de utili..
7,74 Ron
Fără TVA:6,50 Ron
Un burete moale, ideal pentru spalarea caroseriei masinii tale, are o fibra moale pentru a preveni zgarieturile. Datorita structurii sale, are o buna capacitate de absorbtie, absorbind cantitati mari de detergent pentru a ajuta spumarea eficienta. Datorita designului, este usor de manuit si de utili..
10,26 Ron
Fără TVA:8,63 Ron
Absorbantul de umiditate AutoDry pentru mașină asigură nivelul optim de umiditate în mașină, crescând astfel siguranța și confortul la volan. Un produs de origine naturală, care se distinge prin absorbția ridicată a umidității. Absorbant de umezeală și mirosuri neplăcute din interiorul maș..
29,60 Ron
Fără TVA:24,88 Ron
PROPRIETĂȚI:Filmul hidrofob previne acumularea de vapori de apă și umezeală pe oglindăFacilitează scurgerea apei de pe suprafața oglinzii în timpul precipitațiilor, îmbunătățind semnificativ vizibilitateaINSTRUCTIUNI DE INSTALARE:Curățați oglinda cu o ștergere umedă # 1Uscați cu un țesut # 2Îndepărt..
17,55 Ron
Fără TVA:14,75 Ron
Afişare 1 - 12 din 75 (7 pagini)