Menu
Coșul tău

Electrice Off-Road, ATV, SSV

Cablaj cu conectori pentru instalare baterie suplimentara in vehicule Off-Road, ATV, SSV, UTV, Barci, lungime 50cmCaracteristici:Lungime: 50cmTip strangere: pe surubTip borna: papuc inelar - clema..
35,36 Ron
Fără TVA:29,72 Ron
Aprindere universală dedicată quad-urilor (ATV) și motocicletelor. Fișă mamă echipată cu conector cu 4 pini. Setul include si 2 chei pentru contact.Caracteristicile și specificațiile produsului:Aprindere universală dedicată quad-urilor (ATV) și motocicletelor.Fișă mamă echipată cu conector..
27,07 Ron
Fără TVA:22,75 Ron
Priză pentru brichetă auto 12V. Perfect pentru utilizare în mașini, motociclete, mopede, quad-uri și scutere.Caracteristicile produsului:Produs de înaltă calitate.Priza de brichetă vă permite să vă conectați cu ușurință dispozitivele la sistemul electric din vehiculul dumneavoastră!Le puteți in..
17,48 Ron
Fără TVA:14,69 Ron
Releu incarcare izolator baterie suplimentara pentru vehicule Off-Road, ATV, SSV, UTV, Barci, tensiune 12V, 120W✔【Izolator inteligent de baterie suplimentară】- Bateria de pornire și bateria auxiliară trebuie încărcate de la alternatorul motorului în același timp, concepute pentru a proteja bateria d..
35,36 Ron
Fără TVA:29,72 Ron
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)