Menu
Coșul tău

Electrice Off-Road, ATV, SSV

Cablaj cu conectori pentru instalare baterie suplimentara in vehicule Off-Road, ATV, SSV, UTV, Barci, lungime 50cmCaracteristici:Lungime: 50cmTip strangere: pe surubTip borna: papuc inelar - clema..
34,00 Ron
Fără TVA:28,58 Ron
Aprindere universală dedicată quad-urilor (ATV) și motocicletelor. Fișă mamă echipată cu conector cu 4 pini. Setul include si 2 chei pentru contact.Caracteristicile și specificațiile produsului:Aprindere universală dedicată quad-urilor (ATV) și motocicletelor.Fișă mamă echipată cu conector..
26,03 Ron
Fără TVA:21,88 Ron
Pistol Profesional pentru lipit/sudat plastic, kit pentru repararea fisurilor din plastic, polipropilena, 400 capse de intarire, putere 50W, culoare Negru, Cod: AVX-WT-WG-X80Sudare plasticNetezire la CaldTaiere TermicaLipire CositorImplantare Capsa MetalicaEtansare excelenta si usor de utilizat!Potr..
103,05 Ron
Fără TVA:86,60 Ron
Priză de brichetă de 12 V cu două porturi USB de 5 V și voltmetru încorporat. Perfect pentru utilizare în mașini, motociclete, mopede, quad-uri și scutere, cu alte cuvinte în toate vehiculele care au o brichetă auto de 12 V. Permite utilizarea a două porturi USB suplimentare cu un curent d..
70,45 Ron
Fără TVA:59,20 Ron
Priză pentru brichetă auto 12V. Perfect pentru utilizare în mașini, motociclete, mopede, quad-uri și scutere.Caracteristicile produsului:Produs de înaltă calitate.Priza de brichetă vă permite să vă conectați cu ușurință dispozitivele la sistemul electric din vehiculul dumneavoastră!Le puteți in..
16,81 Ron
Fără TVA:14,13 Ron
Releu incarcare izolator baterie suplimentara pentru vehicule Off-Road, ATV, SSV, UTV, Barci, tensiune 12V, 120W✔【Izolator inteligent de baterie suplimentară】- Bateria de pornire și bateria auxiliară trebuie încărcate de la alternatorul motorului în același timp, concepute pentru a proteja bateria d..
34,00 Ron
Fără TVA:28,58 Ron
Priză de montare pe mașină cu două porturi USB de 5V și un voltmetru încorporat. Perfect pentru utilizare în mașini, motociclete, mopede, quad-uri și scutere, cu alte cuvinte în toate vehiculele care au o brichetă auto de 12 V. Permite utilizarea a două porturi USB încorporate cu un curent..
56,29 Ron
Fără TVA:47,30 Ron
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)